Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

sailfish Ultimate IPS Plus- naiset

900,00 

Poista

UUSI 2020 MALLI: sailfish Ultimate IPS Plus. Jatkokehittelyn ja -testauksen myötä pukuun on lisätty alemmas reisiosaan Nano Aerodome -neopreenimateriaalia. Puvun kelluttavuus on noussut 20% vuoden 2019 mallista ja puku on entistä nopeampi ja vaivattomampi uida. Uusi Ultimate on triathlon-märkäpuvuissa parasta mitä rahalla saa.

Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää ja seuraa myös Endurancesport Finland facebook sivustolla tiedotteita avoimista 2020 kevään (helmi-toukokuu) demo- ja testiuintimahdollisuuksista lähipaikkakuntasi uimahalleilla.

Sailfishin malliston lippulaivamalli, mikä vie märkäpukujen elastisuuden aivan uudelle tasolle unohtamatta LÄHES MAKSIMAALISIA KELLUTTAVUUSOMINAISUUKSIA, joissa on nyt onnistuttu puvun liikkuvuutta ja uintituntumaa heikentämättä. TÄMÄ PUKU MOTIVOI UINTIIN TUODEN UINTIHARJOITTELUUN JA KILPAILUSUORITUKSEEN MAKSIMAALISTA MUKAVUUTTA, HELPOUTTA JA ENNEN KAIKKEA NOPEUTTA!

Ultimate IPS Plus vie märkäpuvun käytön ja joustavuuden kokonaan uudelle äärimmäiselle tasolle tarjoten maksimaalista nopeutta ja uimisen vaivattomuutta yhdistämällä  puvun uskomattomattoman elastisuuden, materiaalin pinnoitteen alhaisen vesikitkaominaisuuden ja tarkkaan optimoidun kelluttavuuden. Tämä kaikki 2 vuoden intensiivisen kehittelyvuoden tulosta.

Ultimaten tuotekehityksessä on hyödynnetty huippu triathlonisteja  sekä uimareita. Pukua ovat testanneet myös lukuisat hitaammat uimarit, jotta on varmistettu puvun soveltuvuus eritasoisille uimareille.

Ultimate märkäpuvussa käytetään markkinoiden laadukkainta ja arvokkainta Nano Space Cell 2 -neonpreenia yhdistettynä Nano Aerodome kelluttavuuspaneeleihin (rintakehä, torson alaosa edessä sekä etureisipaneeli), joka mahdollistaa yhtä aikaa joustavuuden, tarkoin mitatun nosteen oikeissa puvun kohdissa sekä pienen vastuksen vedessä.

Ergonomisesti suunnitellut stability panel plus lonkkapaneelit helpottavat kellumista ja vähentävät vauhtia hidastavaa vartalon kiertoa ja sivuttaista heilumista tehden uimisesta helpompaa ja taloudellisempaa. Nano Aerodome -materiaalia on sijoitettu nyt puvun rintaosaan ylös asti, mikä nostaa uimaria enemmän pinnalle "plaaniin" myös edestä , vähentäen jo hitaammassakin matkavauhdissa veden vastusta ja tuoden helppoutta ja korkeutta käsityöskentelyyn. Uusi ohut ja pehmeä "kitka / grippi" panelointi ranteissa / käsivarsissa lisää käsivedon otetuntumaa vedestä.

Puvun sisäpuoli on Avevia Super Dry materiaalia joka pysyy erittäin keveänä vielä märkänäkin, ja toisaalta ei vähennä pintamateriaalien joustavuutta ja tuntuu erittäin mukavalta ihoa vasten. Kaikki puvun eri osien ja leikkauksien saumat on viimeistelty erittäin tarkasti.

Teknisiä muita yksityiskohtia: uusi madallettu ja erittäin pehmeä ja mukava hiertymätön ja tiiviisti istuva kaulus.  Hartia-alueen erikoispehmeä ja joustava panelointi, mikä maksimoi liikkuvuuden. Uusi ergo fit cut design -panelointi kautta koko puvun eri materiaalipaksuuksin, mikä tekee puvusta erittäin istuvan ja myötäilevän erilaisiin vartalon linjoihin. Puvun istuvuus / leikkaus on swimmersfit-tyyppinen, joten erittäin suuren puvun materiaalin elastisuuden ja pehmeyden vuoksi puku istuu myös hoikemmille vartalotyypeille, mutta toisaalta venyy ja muokkautuu myös "atleettisempaan" vartaloon.

Materiaalin paksuudet eri alueilla: käsivarret ja olkapäät, kainalo: 1,5 mm, rintakehä: 4,5 mm (Aerodome panelointi), lantion sivu ja etuosa: 4,5 mm (Aerodome), lantion takaosa: 4 mm, reisi 4,5 (Aerodome panelointi), jalat eri kohdissa: 2,5-4 mm