Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

sailfish Ultimate IPS Plus 3- naiset

1 050,00 

Ultimate 3 IPS PLUS on triathlon-märkäpuvuissa parasta mitä rahalla saa.

Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää ja seuraa myös Endurancesport Finland facebook sivustolla tiedotteita avoimista 2022 kevään (helmi-toukokuu) demo- ja testiuintimahdollisuuksista lähipaikkakuntasi uimahalleilla.

Sailfishin malliston lippulaivamalli, mikä vie märkäpukujen elastisuuden aivan uudelle tasolle unohtamatta MAKSIMAALISIA KELLUTTAVUUSOMINAISUUKSIA, joissa on nyt onnistuttu entistä paremmin puvun liikkuvuutta ja uintituntumaa heikentämättä. Uusi ultimate 3 sopii siis sekä nopeimmille että hitaammillekin uimareille. TÄMÄ PUKU MOTIVOI UINTIIN TUODEN UINTIHARJOITTELUUN JA KILPAILUSUORITUKSEEN MAKSIMAALISTA MUKAVUUTTA, HELPOUTTA JA ENNEN KAIKKEA NOPEUTTA!

Uusi Ultimate IPS Plus 3 vie märkäpuvun käytön ja joustavuuden kokonaan uudelle äärimmäiselle tasolle tarjoten maksimaalista nopeutta ja uimisen vaivattomuutta yhdistämällä  puvun uskomattomattoman elastisuuden, materiaalin pinnoitteen alhaisen vesikitkaominaisuuden ja tarkkaan optimoidun kelluttavuuden. Tämä kaikki nyt tämän uuden 3.kehitysversion ja intensiivisten kehittelyvuosien tulosta 1. ja 2. kehitysversion kokemusten myötä! Ultimaten tuotekehityksessä on hyödynnetty huippu triathlonisteja  sekä uimareita ja se täyttää 100%:sti ammattilaistason vaatimukset: maksimaalinen liukuominaisuus, maksimaalinen elastisuus ja liikkuvuus, minimaalinen vedenimeytyvyys (puku tuntuu päällä kevyeltä kastuneenakin, koska se imee itseensä vain vähäisesti vettä), tukee hyvän uintiasennon pysymistä.

Lippulaivamalli Ultimate 3:ssa on uutta vs. vanha 2.version malli:

  • uudelleen muotoiltu entisestään madallettu pehmeä mukavuuskaulus,
  • uusi joustava 4,5 mm 3-kerroksinen aerofloat MAX kelluttavuuspanelointi (rintakehä, reisi),
  • uudelleen leikattu ja muotoiltu zero resistance panelointi minimaalisen vähin liitossaumoin superjoustavasta 1,5 mm phantom skin neopreenimateriaalista puvun erityistä joustavuutta vaativissa kohdissa (käsivarret, olkapäät, hartiat, kylkien yläosat, selkäpuolen yläosa),
  • uusi Nano stealth -pinnoite, mikä minimoi puvun ja veden välisen vesikitkan pois mahdollistaen maksimaalisen liukuominaisuuden nopeaan uintiin
  • quick release-mekanismi (jalkojen alaosan pitää vettä sisällään kauemmin nopeuttaen puvun riisumista),
  • uusi alaselän tuenta ja uusi hip rotation panelointi lantiossa tehostaa oikeaa lantiosta lähtevää jalkatyöskentelyä ja pitää parempaa uima-asentoa yllä väsyneenäkin .
  • Puvun paksuus eri kohdissa 1,5 mm (käsivarret, hartiaosa), 2,5 mm ja 4 mm (jalkojen alaosat) ja 4,5 mm (rintaosan paneeli, lantio). 3.kehitysversion Ultimate on oikeastaan lähes kokonaan uusi, entistä nopeampi ja mukavampi puku kun vain paras kelpaa.

KATSO PUKUJEN KOKOMITOITUS ERIKSEEN TUOTEKUVAN TAULUKOSTA TAI SIVUSTON ”LISÄINFO”  YLÄPALKIN ALTA. Naisille ja miehille omat koot.