Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

Toimitusehdot

Toimitustavat
Kun tuotetta löytyy varastostamme, on toimitusaika noin 4-5 arkipäivää, parhaassa tapauksessa vain 1 päivä (tilaus aamupäivällä tai päivällä, toimitus noudettavissa seuraavan päivän iltapäivällä lähipostistasi. Poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan erikseen tilauksen yhteydessä tai sen tullessa näkyviin tilausjärjestelmässämme. Mikäli tuotetta tai tuotteen valittua kokoa ei löydy juuri tilaushetkellä varastostamme, tilaamme tuotteen valmistajan tai maahantuojan varastolta. Tästä johtuen toimitusaika voi olla 7-14 arkipäivää ja tällöin olemme myös tilaajaan / maksajaan sähköpostitse tai puhelimitse yhteyksissä. Voit tilata lähetyksen maksamisen yhteydessä joko kotiinkuljetettuna tai lähimpään postiin toimitettuna. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen kun tilaus on noudettavissa ilmoittamaasi puhelinnumeroon.

endurancesports.fi / SM-sport ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

Vaihto ja palautus
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos esimerkiksi kengät tai märkäpuku ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava täysin uutta vastaavassa kunnossa luonnollisesti. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, tee uusi tilaus osoitteessa endurancesports.fi.

Tuotepalautukset hoidetaan Postin kautta. Voit jättää tuotepaketin lähipostiisi ja mainita, että kyseessä on SM-sportin (endurancesports.fi -verkkokauppa) asiakaspalautus, palautusosoite Porvoonjoenkuja 4 15700 Lahti. Posti ottaa paketin vastaan ja asia on osaltasi hoidettu. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Mikäli olemme lähettäneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, palauta tuote ohjeiden mukaisesti. Kirjoita lisäksi info@endurancesports.fi-osoitteeseen miten vika tuotteessa ilmenee ja haluatko ehjän/oikean tuotteen tilalle. Kun kyseessä on viallinen tai väärä tuote, maksamme uuden vastaavan tuoteen lähetyskulut.

Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksuna on tilinumeron ilmoittaminen palautuksen yhteydessä erittäin tärkeää, jotta voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Mikäli tuotteessa ei sinänsä ole ollut mitään vikaa, ja tuote palautetaan kokonaan ja halutaan hintahyvitys ostoksesta, palautettavan tuotteen hinnasta vähennetään kaikki lähetys- ja palautuskulut. Myös väärästä koosta johtuva tuotevaihto aiheuttaa lisää lähetyskuluja, jotka veloitetaan asiakkaalta.

Maksutavat
Endurance Sports Finland verkkokaupassa voit maksaa verkkomaksulla kaikilla yleisillä pankki- ja luottokorteilla. Olemme suomalainen, fyysisesti olemassa oleva vastuullinen taho ja hoidamme jokaisen tilauksen ja kaupan niin, että asiakastyytyväisyys toteutuu joka tilanteessa! Jos tuote ei vastaa tilaamaasi, voit palauttaa tuotteen maksutta postin kautta asiakaspalautuksena ja tilitämme ostohintasi välittömästi takaisin todettuamme palautetun tuotteen kunnon vastaten uutta tuotetta.

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä. Endurance Sports Finland verkkokaupassa maksuvälineenä käy kaikki suuret ja tunnetut luotto sekä pankkikortit.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.