Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

sailfish One 7- miehet

725,00 

UUSI ONE 7.  Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää. 

Sailfishin One 7 on märkäpukujen monivuotinen klassikkomalli, 7 versio viimeisin kehitysversio! Jo lukuisia vuosia se on ollut Ironman ja triathlon maailman cup kilpailujen kärkipaikoilla sekä saavuttanut lukuisia arvostelumenestyksiä kansainvälisissä triathlon lehdissä. One -puvussa on kelluttavuus maksimoitu uimarille, joka hyötyy tekniikkansa vuoksi siitä. ONE on todennäköisesti markkinoiden kelluttavin märkäpuku ylemmässä hintaluokassaOne tekee hitaastakin uimarista nopean ja onkin takuuvarma ja monivuotinen valinta, kun haluat, että märkäpukusi on erinomaisen kelluttava, mutta samalla neopreenin laadukkuuden myötä mukavan pehmeä ja elastinen uida!

UUSI ONE 7. Märkäpuku mikä tarjoaa ylivoimaista liikkuvuutta, mukavuutta ja uintia nopeuttavaa ja helpottavaa erinomaista kelluttavuutta keskitason hintaluokassa. Uusi One jo vastaa teknisesti ja materiaalein usean kilpailevan merkin lippulaivapukua.

Uudessa Onessa on uutta vs. vanha malli: uudelleen muotoiltu madallettu 1-kerroksinen pehmeä flex kaulus, uusi joustava 4,5 mm 3-kerroksinen aerofloat kelluttavuuspanelointi (rintakehä, reidet), uudelleen leikattu ja muotoiltu zero resistance panelointi minimaalisen vähin liitossaumoin joustavasta 1,5 mm neopreenimateriaalista puvun erityistä joustavuutta vaativissa kohdissa (käsivarret, olkapäät, hartiat, kylkien yläosat, selkäpuolen yläosa), uusi joustava ja kelluttava speedflex neopreeni useissa puvun kohdissa, uusi quick release-mekanismi (jalkojen alaosan pitää vettä sisällään kauemmin nopeuttaen puvun riisumista), uusi vartalon tukea lisäävä panelointi, uusi hip panelointi lantiossa ja nivusissa tehostaa oikeaa lantiosta lähtevää jalkatyöskentelyä. Puvun paksuus eri kohdissa 1,5 mm, 2 mm, 3mm ja 4,5 mm. 7.version One on oikeastaan lähes kokonaan uusi, entistä nopeampi ja mukavampi puku, kun vain paras kelpaa keskihintaisista puvuista.