Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

Hart-Sport urheilujuoma, annospussi 54g

1,90 

Hart-Sport – Suomen legendaarisin urheilujuoma
Kestävää energiaa: Tankkaa kehoasi tarkalla hiilihydraattisekoituksella, joka täydentää glykogeenivarastoja ja pitää sinut energisenä ja pysäyttämättömänä kovimmissa treeneissä ja kilpailuissa.
Elektrolyyttitasapaino: Säilytä optimaalinen nesteytystaso täydellisen elektrolyyttitasapainon avulla. Hart-Sport Energy Powder varmistaa, että pysyt nesteytettynä ja valmiina huippusuoritukseen harjoittelun intensiteetistä riippumatta.
Lääkärien kehittämä: Luota suomalaisten urheilulääkäreiden asiantuntemukseen, jotka ovat huolella kehittäneet Hart-Sport urheilujuomajauheen täyttämään niin huippu-urheilijoiden kuin kuntoilijoidenkin tiukat vaatimukset.   Yhdestä annospussista valmistat veteen sekoittamalla litran valmista urheilujuomaa. Ennen harjoittelua: Juo 1-2 dl Hart-Sport Energy -urheilujuomaa noin 20-30 minuuttia ennen harjoitusta ja myös juuri ennen harjoitusta täyttääksesi kehon energiavarastot. Harjoituksen aikana: Juo 1-2 dl Hart-Sport Energy -urheilujuomaa 15-20 minuutin välein.Juoman maku on lemon.

Ainesosat: Glukoosi, happamuudensäätöaineet (omenahappo, natriumfosfaatti), natriumkloridi, magnesiumkarbonaatti, luonnolliset aromit (sitruuna/appelsiini), kaliumsitraatti, makeutusaine (aspartaami), värit (kinoliinikeltainen, patentoitu sininen). Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

Ravintosisältö per 100 g
Energiaa 1725,8 kJ / 407,5 kcal
Rasvaa 0,1 g
josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatteja 92,2 g
josta sokereita 91,7 g
Proteiinia 0,3 g
Suola 0,8 g