Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

GU Roctane Energy Drink Mix 24 annosta purkki- Tropical Fruit

49,50 

JÄLLEEN TÄMÄ KLASSIKKOMAKU SAATAVISSA PURKKINA, nyt isona kokona. Varastoerän parasta ennen päiväys 10 / 2025! GU Roctane Endurance urheilujuoma on erittäin tehokas mutta toisaalta kuitenkin vatsaystävällinen urheilujuoma, josta saat maistuvan nesteen muodossa energiaa, aminohappoja (vahva sisältö haaraketjuisia aminohappoja, tauriinia, beta-alaniinia) ja suoloja, joita rasituksen ja hikoilun aikana tarvitaan.

Juoma on maultaan erittäin luonnollinen ja tarkoituksella tehty miedommaksi makeudeltaan, maku- ja väriaineet ovat luonnollisia. Energiakoostumuksena on sekä pitkiä että lyhyitä hiilihydraatteja, jotta energian imeytyminen olisi tasapainoista ja nopeaa. Juomassa on optimaalinen natriumin ja kaliumin pitoisuus. Mukana myös tauriinia, haaraketjuisia aminohappoja ja 35 g kofeiinia per juoma-annos. Kaiken kaikkiaan aivan uskomattoman tehokas koostumus! (kts. taulukko alla!)

Sekoita tiivistejauhetta veteen purkin sekoitusohjeen mukaan. Juo valmista juomaa noin 0,5 -litraa tunnissa tasaisesti nautittuna, erittäin lämpöisissä olosuhteissa jopa enemmänkin. Jo 2% nestehukka kehossa voi alentaa suorituskykyä erittäin merkittävästi.