Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

GU Roctane Energy Drink Mix 24 annosta purkki- Lemon Berry

49,50 

8 varastossa

JÄLLEEN TÄMÄ KLASSIKKOMAKU SAATAVISSA, NYT ISONA PURKKIKOKONA! (24 annosta)

varastoerän parasta ennen päiväys 6.10.2025! GU Roctane Endurance urheilujuoma on erittäin tehokas mutta toisaalta kuitenkin vatsaystävällinen urheilujuoma, josta saat maistuvan nesteen muodossa energiaa, aminohappoja (vahva sisältö haaraketjuisia aminohappoja, tauriinia, beta-alaniinia) ja suoloja, joita rasituksen ja hikoilun aikana tarvitaan.

Juoma on maultaan erittäin luonnollinen ja tarkoituksella tehty miedommaksi makeudeltaan, maku- ja väriaineet ovat luonnollisia. Energiakoostumuksena on sekä pitkiä että lyhyitä hiilihydraatteja, jotta energian imeytyminen olisi tasapainoista mutta toisaalta myös nopeaa. Juomassa on optimaalinen natriumin ja kaliumin pitoisuus. Mukana myös tauriinia, haaraketjuisia aminohappoja ja 35 g kofeiinia per juoma-annos. Kaiken kaikkiaan aivan uskomattoman tehokas koostumus! (kts. taulukko alla!)

Sekoita tiivistejauhetta veteen purkin sekoitusohjeen mukaan. 1 annos: 2 tasamittalusikallista jauhetta(65g). Sekoita 1 annos jauhetta n. 620 ml:aan veteen. Nauti urheilun aikana n. 6-8 dl juomaa tunnissa. Pakkauksessa(1560g) on yhteensä 24 annosta. Juo valmista juomaa noin 0,5 -litraa tunnissa tasaisesti nautittuna, erittäin lämpöisissä olosuhteissa jopa enemmänkin. Jo 2% nestehukka kehossa voi alentaa suorituskykyä erittäin merkittävästi.

Ainesosat:Maltodekstriini, Fruktoosi,luontainen aromi, Natriumsitraatti, happamuudensäätöaine (Sitruunahappo), aminohappo (Tauriini), aminohappo(Leusiini), aminohappo(Valiini, Beeta-alaniini), Kaliumsitraatti, Valkoinen Teelehti-uute (sis.Kofeiinia), aminohappo (isoleusiini), luontainen väri (kurkumiini). Gluteeniton. Ingredienser: Maltodextrin, Fruktos, Naturlig arom, Natriumcitrat, surhetsreglerande medel(Citronsyra), aminosyra(Taurin), aminosyra(Leucin), aminosyra(Valin,Beta-alanin), Kaliumcitrat, Vit Teblad extrakt (innehåller Koffein), aminosyra (Isoleucin). Glutenfri.