Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

sailfish Attack – miehet

469,00 

Poista

Uusi tuotantoerä 2021 saapuuvarastoon helmikuun lopulla!  Kysy tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää. 

Sailfishin Attack on laadukas keskihintaluokan märkäpuku!

Vastaavan tasoinen puku materiaaliltaan (scs 39 neopreeni) ja teknisiltä ratkaisuiltaan maksaa kilpailevilla Suomessakin myytävillä merkeillä jopa 550 euroa tai enemmän!
Puvussa yhdistyvät joustavuus, kestävyys sekä hyvät kellunta ominaisuudet hyvällä hintalaatusuhteella. Puku soveltuukin kaikille aloittelijasta kokeneeseen Ironman urheilijaan, joka ei kaipaa kaikkein suurinta kelluttavuutta puvultaa, mutta toisaalta haluaa, että puvussa on erinomainen joustavuus ja liikkuvuus.

Attack märkäpuvussa hyödynnetään useita eri materiaaleja parhaan toiminnallisuuden saavuttamiseksi. SCS Nano Skin neonpreeni rinnassa minimoi uimarin ja veden välistä kitkaa. Erittäin joustava Zero Resistance panelointi kainalo, selän ja hartia-alueella: vaivaton hartioiden ja käsien liikkuvuus. Yamamoton SCS #39 neonpreeni muissa osissa pukua tuo taas erittäin elastisen mutta kestävän ominaisuuden pukuun.
Attack on miellyttävä pitää päällä ja se tarjoaa uimarille hyvän liikkuvuuden mm. hartioiden seudulle. Puvun sisäpinnassa hyödynnetään Ultra Soft Strectch kangasta joka maksimoi liikkuvuuden ja mukavuuden.
Jaloissa ja lantion seudulla Attackissa hyödynnetään samoja Stablility Panel Plus -ratkaisuja kuin muissakin Sailfishin laadukkaissa puvuissa.

  • Uusi comfort collar / ”mukavuus” kaulus. Matala, pitävästi, mutta mukavasti ja hiertymättömästi istuva kaulus.
  • Uusi ohut tiheämateriaalinen grippi panelointi ranteissa, käsivarsissa: parempi otetuntuma veteen.

Puvun tarkempia neopreenipaksuuksia / keskivahvasti kelluttava puku: käsivarret 1,5 mm, rintakehä 5 mm, lantion alue 3-4 mm, jalat 2-4 mm. Em. materiaalivahvuuden kokonaisrakenne antaa puvulle tasapainoisen kelluttavuuden, mikä soveltuu useimmille uimareille uintitaidoista ja vauhdista riippumatta. Erittäin mukava, kestävä, hyvin kelluttava ja nopea märkäpuku maksimaalisella hinta-laatusuhteella.