Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

sailfish Attack – miehet

459,00 

Poista

Triathlonkausi 2018 on kohta täällä.  Kysy tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää. 

Sailfishin Attack on laadukas keskihintaluokan märkäpuku, vastaavan tasoinen puku materiaaliltaan maksaa kilpailevilla merkeillä jopa lähes puolet enemmän!
Puvussa yhdistyvät joustavuus, kestävyys sekä hyvät kellunta ominaisuudet hyvällä hintalaatusuhteella. Puku soveltuukin kaikille aloittelijasta kokeneeseen Ironman urheilijaan, joka ei kaipaa kaikkein suurinta kelluttavuutta puvultaa, mutta toisaalta haluaa, että puvussa on erinomainen joustavuus ja liikkuvuus.
 
Attack märkäpuvussa hyödynnetään useita eri materiaaleja parhaan toiminnallisuuden saavuttamiseksi. SCS Nano Skin neonpreeni rinnassa minimoi uimarin ja veden välistä kitkaa. SCS #39 neonpreeni muissa osissa pukua tuo taas erittäin elastisen mutta kestävän ominaisuuden pukuun.
Attack on miellyttävä pitää päällä ja se tarjoaa uimarille hyvän liikkuvuuden mm. hartioiden seudulle. Puvun sisäpinnassa hyödynnetään Ultra Soft Strectch kangasta joka maksimoi liikkuvuuden.
Jaloissa ja lantion seudulla Attackissa hyödynnetään samoja Stablility Panel Plus -ratkaisuja kuin muissakin Sailfishin laadukkaissa puvuissa.

Puvun tarkempia neopreenipaksuuksia: keskivahvasti kelluttava puku: käsivarret 1,5 mm, rintakehä 5 mm, lantion alue 3-4 mm, jalat 2-4 mm.