Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

GU Energy Chews – MIX laatikko (12 pussia)

48,00 

MIX laatikko toimituseränä. Valitse mitä tahansa makuja, niin että yhteensä 12 Chews pussia 3 eri makuvaihtoehdosta (mustikka, mansikka, orange, lemonade). Ilmoita tilauksen viestikentässä haluamasi maut ja määrät, niin että yht.12 pussia.

GU Energy Chews energiapastillit ovat pureksittava ja ruokaisampi vaihtoehto energiageeleille, kun kaipaat jotain pikku syötävää joka kuitenkin virkistää lähes yhtä nopeasti kuin energiageelit. Yhdessä pussissa on 2 ANNOSTA (yhteensä 16 pastillia, 1 ANNOS = 8 PASTILLIA). Pussi sisältää 2 kertaa 90 kcal annoksen hiilihydraattia ( 1 annos = 8 pastillia). Koostumus on mm. tärkeän aminhappokoostumuksen myötä aivan ylivoimainen ravintoarvoltaan muiden merkkien energiakarkkien joukossa. GU energiapastillien käyttöidea on vastaava kuin energiageeleillä ja myös tuotteen vaikuttavat aineosat ovat lähes samat. Usein vain kaipaa suorituksen aikana syötävämpää tehotuotetta energiageelien ja urheilujuoman oheen. GU Chews on juuri tällainen täsmätuote.

Toimituseränä koko laatikko 12 kpl / maku. Pastillin svh. 4,00 kpl. Kofeiinipitoisuus per maku per kerta-annos: Strawberry 20mg / annos / 8 palaa, muut maut (appelsiini, mustikka, orange, lemon) kofeiinittomia. Yhdestä koko pastillipussista (2 annosta) saat maistuvaa ja syötävää energiaa noin 45-60 minuutiksi riippuen suoritustehosta.

Freakin’ delicious! Gushers for Athletes!

I absolutely love Gu Chomps, I look forward to my runs and workouts so I can eat these delicious lil buggers 🙂 My favorite flavor is the Strawberry. They give you long lasting CLEAN energy that won’t make you feel jittery. These are definitely the best, I not only enjoy them for running season, but I enjoy them for Bikini competition training. The most delectable part of my day, 5 stars across the board…. ~Jess