Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

sailfish Vibrant – naiset

329,00 

Poista

Triathlonkausi 2019 on kohta täällä.  Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää. 

 Sailfishin Vibrant yhdistää erittäin hyvin kelluvan Longlife Cell neonprenen antaen hyvän kellutusominaisuuden sekä iholle miellyttävän Soft Skin kankaan, jota käytetään puvun sisäosissa. Erinomainen puku alemmassa hintaluokassa ensipuvuksi, millä kilpailee jo kovissakin kisoissa.

Puvussa hyödynnetään Sailfishin laadukkaampien mallien tavoin Stability Panel Plus-teknologiaa parantaman tasapainoista uintisuoritusta.
Käsivarsissa Vibrant 2018 hyödyntää täysin uutta grip-panelointia, jonka tarkoituksena on tehostaa käsivetoa ja kääntää veto mahdollsimman tehokkaasti eteenpäin vieväksi voimaksi ja vauhdiksi. Uusi madallettu ja mukavampi pehmeä kaulus.

Vibrant on erinomainen valinta niin ensimmäiseksi märkäpuvuksi kuin kokeneemmankin triathleetin varustekassiin. Uuden 2018 mallin materiaalipaksuudet kohdittain: käsivarret 1,5 mm, rintakehä 4 mm, lantio 3-4 mm ja jalat 3 mm.