Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

sailfish Vibrant – miehet

329,00 

Poista

Triathlonkausi 2019 on kohta täällä.  Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää. 

Vibrant on luotettava ja jo erinomaisesti koviin kilpailuihin soveltuva märkäpuku alimmassa hintaluokassa. Sailfishin Vibrant yhdistää erittäin hyvin kelluvan Longlife Cell neonprenen tehden puvusta hyvin kelluttavan sekä siinä on iholle miellyttävä Soft Skin kangas, jota käytetään puvun sisäosissa. Kokonaan uusi pehmeä kaulus, mikä on madallettu tuoden lisämukavuutta.

Puvussa hyödynnetään Sailfishin laadukkaampien mallien tavoin Stability Panel Plus-teknologiaa parantaman tasapainoista uintisuoritusta.
Käsivarsissa Vibrant hyödyntää uutta 2018 malliston käsivarsipanelointia, mikä tuo parempaa otetuntumaa veteen mahdollistaen tehokkaamman ja eteenpäin vievän käsivedon.

Vibrant on erinomainen valinta niin ensimmäiseksi märkäpuvuksi kuin kokeneemmankin triathleetin varustekassiin. Materiaalin paksuus eri kohdissa: käsivarsi 1,5 mm, rintakehä 4 mm, lantio 3-4 mm, jalat 3 mm.