Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

Newton Kismet 5- naiset

155,00 

Poista

2019 / 20 malli!! Kismet on neutraali, mutta kuitenkin selvästi tukevampi kenkä juoksijalle joka kaipaa voimakkaampaa kiertojäykkyyttä, myös kohtuullista pronaatiotukea kengältä. Kismet on  performance trainer -mallistoon kuuluva luonnolliseen juoksemiseen suunniteltu juoksukenkä. Juoksukenkä jokapäiväseen käyttöön. Harjoitteluun ja kilpailuihin. Kengässä hiukan korkeampi kanta eli droppi on 4,5 (vs. Gravity 3,00 mm ja Distance 2,00 mm).

Kevyt, vähemmän iskua kehoon tuottava, nopeasti energian juoksun tehokkuuteen siirtävä Kismet, hyödyntää Newtonin patentoitua Action/Reaction Technologyä sekä jalkineen etu että takaosassa. Erittäin hengittävä ja miellyttävä micro mesh päällinen. Kismet mahdollistaa luonnollisen, oikeanlaisen juoksuaskelluksen ja tekee sinusta nopeamman, paremman ja taloudellisemman juoksijan. Soveltuu kaikille matkoille.

OMINAISUUDET

  • Hengittävä, nopeasti kuivuva micro mesh päällisen materiaaliaalina
  • Varmasti kiinni pysyvät nauhat
  • Heijastava Newton logo
  • Action/Reaction Technology™ pohjan etu sekä kantaosassa
  • Pohjassa maaston tuntumaa parantava sensori levy
  • Korkealaatuista kumia

OIKEA KOKO

Eri kenkämerkeillä on aavistuksen verran eroja kokomerkinnöissä. Senttimetrit kertovat kuitenkin jalan tarkan mitan lähes 100% tarkkuudella. Mittaa jalkasi pituus kantapäästä varpaisiin, näin tiedät tarkan senttimitan. Mittaamisen voi suorittaa esimerkiksi piirtämällä jalan ääriviivat paperille ja mitata piirroksen pituuden. Voit myös mitata nykyisen juoksukenkäsi pohjallisen senttimitan. Kun tiedät tarkan senttimetrimäärän, vertaa sitä sivuillamme olevaan kokotaulukkoon. Muista huomioida varpaiden vaatima sopiva liikkumatila. Jos koko ei kuitenkaan ole sinulle oikea niin, vaihdetaan kengät oikeaan kokoon.