Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

Newton Gravity 11 -2022 malli- naiset

175,00 

Kevääseen / kesään 2022 uudistunut Gravity 11 on neutraali, performance trainer -mallistoon kuuluva luonnolliseen juoksemiseen suunniteltu juoksukenkä. Gravity on aavistuksen verran Distance mallia tukevampi, hiukan leveämpi lestiltään ja myös vaimentavampi kenkä ja toimii siten erityisen hyvin myös pitkiin harjoituslenkkeihin, kuitenkin kevyt kenkä (n. 220g). Tukevuus on ja huomiotu ennen kaikkea kantapään alueelle. Soveltuu treeniin ja kisoihin, myös ”ensimmäiseksi Newtoniksi”.  Noin viikon toimitusaika.

Kevyt, vähemmän iskua kehoon tuottava, nopeasti energian juoksun tehokkuuteen siirtävä Gravity, hyödyntää Newtonin patentoitua Action/Reaction Technologyä sekä jalkineen etu että takaosassa. Kaudelle 2021 uusi vaimentavampi Newtonium välimateriaali läpi pohjan. Erittäin hengittävä ja miellyttävä micro mesh päällinen. Gravity mahdollistaa luonnollisen, oikeanlaisen juoksuaskelluksen ja tekee sinusta nopeamman, paremman ja taloudellisemman juoksijan. Soveltuu kaikille matkoille.

OMINAISUUDET  Hengittävä, nopeasti kuivuva micro mesh päällisen materiaaliaalina, täysin saumaton päällinen!   Varmasti kiinni pysyvät nauhat Heijastava Newton logo. Action/Reaction Technology™ pohjan etu sekä kantaosassa. Pohjassa maaston tuntumaa parantava sensori levy-Korkealaatuista kumia. Minimoitu maahan osuva pohjan ala

OIKEA KOKO   Eri kenkämerkeillä on aavistuksen verran eroja kokomerkinnöissä. Senttimetrit kertovat kuitenkin jalan tarkan mitan lähes 100% tarkkuudella. Mittaa jalkasi pituus kantapäästä varpaisiin, näin tiedät tarkan senttimitan. Mittaamisen voi suorittaa esimerkiksi piirtämällä jalan ääriviivat paperille ja mitata piirroksen pituuden. Voit myös mitata nykyisen juoksukenkäsi pohjallisen senttimitan. Kun tiedät tarkan senttimetrimäärän, vertaa sitä sivuillamme olevaan kokotaulukkoon. Muista huomioida varpaiden vaatima sopiva liikkumatila. Jos koko ei kuitenkaan ole sinulle oikea niin, vaihdetaan kengät oikeaan kokoon. Esimerkki: mitattu jalan pituus kantapäästä uloimpaan varpaaseen 23,3 cm, joten vaatii kengän 24 cm pohjallispituuden eli kokona naisten US 6,5. Katso kaupan yläpalkista lisäinfo linkistä kengän tarkemmat koot!