Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

GU Energy Chews – MIXED BOX

64,00 

43 varastossa

NYT UUTUUTENA CHEWS ENERGIAPASTILLIEN MIXED BOX! VOIT VALITA MITÄ TAHANSA SAATAVILLA OLEVIA CHEWSEJÄ NIIN ETTÄ YHTEENSÄ 18 KPL ELI KOKO LAATIKKO. ILMOITA TILAUSVAIHEESSA VIESTIKENTÄSSÄ MITÄ MAKUJA ERI MÄÄRIN HALUAT MIXED BOXIN TOIMITUSERÄÄN.

GU Energy Chews energiapastillit ovat pureksittava ja ruokaisampi vaihtoehto energiageeleille, kun kaipaat jotain pikku syötävää joka kuitenkin virkistää lähes yhtä nopeasti kuin energiageelit. Yhdessä pussissa on tupla-annospakkaus (yhteensä 8 pastillia) joka sisältää 2 kertaa 80 kcal annoksen hiilihydraattia ( 1 annos = 4 pastillia). Koostumus on mm. tärkeän aminhappokoostumuksen myötä aivan ylivoimainen ravintoarvoltaan muiden merkkien pastillien joukossa. GU energiapastillien käyttöidea on vastaava kuin energiageeleillä ja myös tuotteen vaikuttavat aineosat ovat lähes samat. Usein vain kaipaa myös syötävämpää tehotuotetta energiageelien ja urheilujuoman tai veden lisäksi. GU Chews on juuri tällainen tuote.

Strawberry maussa 20 mg kofeiinia per annos (4 palaa).
Orange, Blueberry Pomegranate ja Watermelon sekä uusi suolainen sitruuna maut ovat kofeenittomia.

Yhdestä koko pastillipussista (2 annosta) saat maistuvaa ja syötävää energiaa noin 45 minuutiksi riippuen suoritustehosta.

Freakin' delicious! Gushers for Athletes!

I absolutely love Gu Chomps, I look forward to my runs and workouts so I can eat these delicious lil buggers :) My favorite flavor is the Strawberry. They give you long lasting CLEAN energy that won't make you feel jittery. These are definitely the best, I not only enjoy them for running season, but I enjoy them for Bikini competition training. The most delectable part of my day, 5 stars across the board.... ~Jess